Alternative Ideer til at Arrangere en Fantastisk Polterabend

Alternative Ideer til at Arrangere en Fantastisk Polterabend

Polterabend

Du står og skal arrangere en polterabend i Århus for en af dine gode venner, men hvad skal temaet være? Hvad skal I lave, og hvordan sikrer du dig, at det er noget brudgommen vil finde sjovt?

Du behøver ikke fortvivle meget længere – vi har her samlet nogle fantastiske temaer til, at gøre din vens bachelorfest til en, der vil blive talt om i de næste mange år! Før vi begynder, skal du sikre dig, at du løber alle ideer forbi aftenens hovedperson – fra hvor I skal være, til typen af fest – du har ikke lyst til at arrangere noget overdrevet ekstravagant, hvis brudgommen egentligt foretrækker, bare at hænge ud med en få venner over et par drinks og et slag billard.

Denne liste indeholder et par idéer til temaer, der burde sætte et smil på enhver fyrs ansigt, uanset hvad han selv har forestillet sig om sin polterabend.

 

Boys ‘Night In

Din kammerat er den stille type, der nyder at slappe af med et par nære venner. Hans hjem kan meget vel være det ideelle sted til arrangementet, frem for at tage ud i byen. På den måde sparer du desuden både omkostninger og tid, på at finde et passende sted. Hvis du alligevel vil have, at den kommende brudgom skal kunne slå sig lidt løs, og nyde sin sidste dag som ”fri mand”, så kan det være en idé i stedet at arrangere det på en lokal pub eller en lille bar. Det vigtigste er, at du inviterer højst fem til ti af hans nærmeste venner. Hvis du vælger at arrangere det i et privat hjem, kan du overveje catering – det sparer tiden med at forberede maden, og I kan i stedet bruge tiden på at hænge ud og have det sjovt. Det kan for nogen, især til den udadvendte type i gruppen, virke som en ”kedelig” eller direkte ”forkert” polterabend. Men bare rolig! Der kan stadig arrangeres en række sjove begivenheder og aktiviteter, selvom festen foregår i et privat hjem.

 

Natklub

At tage på en fancy natklub er udbredt for polterabender til kvinder, men det kan faktisk også være en stor success for brudgommen! I bør nok lige koordinere med dem, der arrangerer polterabend for bruden, så I ikke ender på samme klub – det kunne godt blive akavet! En nat i byen en god og forholdsvis billig måde, at tage din ven ud for at fejre! Der er ikke noget, vi mænd sætter mere pris på, end at gå ned gennem gaden i godt selskab, nyde nogle øl, noget godt musik og synet af smukke vkinder. De fleste klubber er åbne fra fredag til søndag, så det åbner også døren for, at rigtigt mange vil kunne deltage, da der ikke kommer arbejde eller andre forpligtelser i vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *